vrijdag 26 mei 2017

Salade van avocado, rode ui en spinazie

Benodigdheden: 1 rode ui, in partjes DRESSING: 2 tl extra vergine olijfolie 2 el extra vergine olijfolie, 100 g jonge spinazieblaad- plus extra voor het jes invetten 1 avocado, geschild, 1-2 tl balsamicoazijn ontpit, in plakjes versgemalen zwarte peper beetje vers citroensap en zout

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schenk de olijfolie in een ovenschaal en voeg de partjes ui toe. Bak ze 25 min., of tot ze zacht zijn; keer ze af en toe. Laat ze afkoelen. 2 Maak de dressing: klop de olie en azijn en voeg peper en zout toe. 3 Leg de spinazie in een kom. Meng de avocado met citroensap. Leg de avocado en ui op de spinazie, schenk de dressing erover en meng voorzichtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten